Поръчка и доставка на цветя за зодия Овен

11439_9492cae03a0cf8a_orig_big

Цветя за Овен – какви цветя да подарим на представителите на зодия „Овен“

Овенът е първия знак на Зодиака и това обяснява много от чертите на характера на хората, родени под този знак. Те са приятелски настроени, енергични и често безкомпромисни. Борци са срещу несправедливостта, но не забравят и за себе си. За тях собствените им нужди и желания са винаги на първо място, но не са алчни и наивни. За Овенът не са важни толкова парите, колкото славата и признанието.

За Овена, много странно, са подходящи не само ярките цветя, но и най-простите – теменужките или метличината. Да се каже, че те обичат само простите цветя, не е вярно. Но не забравяйте, че Овните предпочитат ярки цветове – червено, ярко червено, оранжево или лилаво.

Изборът на подарък за Овен не е толкова труден. Овенът обича да му се възхищават и да изразяват възхищението си в материална форма. Подходящи за този знак са най-скъпите камъни – диаманти, смарагди, рубини и аметисти. Най-подходящо е , разбира се , злато със скъпоценни камъни, но не може всеки ден да подарявате бижута, бюджетът Ви няма да е достатъчен. В този случай препоръчваме да дарите на Овена цветя. Метличината и теменужките са домашни цветя, които можем да намерим на вилата, по поляните. Виолетките са отлични стайни растения за Овена. Вазата с теменужки у дома или засаденото гнездо с метличини на вилата, са отлично решение. Но това не е подарък. За представителите на зодия Овен можем да препоръчаме следното:

При избора на цветя за жената Овен трябва да се съобразим какви са подходящите за случая. Например, когато избираме един букет за момиче трябва да се съобразим, цветята да са в ярки цветове – ярко червено, оранжево и наситено синьо.

Можем да ви посъветваме за някои букети от цветя, които биха били идеални за жени от зодия Овен.

Например букетите от рози са ярки, блестящи. Розата е царицата на цветята и те могат най-добре да изразят възхищението ви към жената Овен, а те обичат това. Букетите от рози се поднасят при годишнини, именни или рождени дни. Те не са букети за всеки ден.

В случай, че имате постоянна връзка с представителка на зодия Овен, не забравяйте, че Овните обичат вниманието и с букета от цветя потвърдете, че сте грижовен и внимателен. За такъв случай можете да купите един обикновен букет , но имайте предвид, че Овните имат добър вкус и не обичат пошлостта. Подарете им дори и най – обикновен букет, но той да е аранжиран с вкус, да е с впечатляващо излъчване.

Съветът ни е – когато избирате букет за Овен, дали за жена или за мъж, да не забравяте, че те всички обичат блясъка и ярките цветове. Приглушените или неутрални цветове и нюанси не са много подходящи за тях.

Реклама

Posted on 2015/11/17, in Любопитни съвети за цветята, Последни новини от нас, Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Коментарите са изключени за Поръчка и доставка на цветя за зодия Овен.

Коментарите са изключени.

%d блогъра харесват това: